15 dec 2010

Schrijf over Holland Amerika Lijn

/
Posted By
/
Comments0
/

Een cruise Rotterdam – New York voor het beste verhaal. De Holland America Line start vandaag een verhalenwedstrijd rond het thema ‘gedenkwaardige trans-Atlantische overtochten’.
In 2011 is het precies veertig jaar geleden dat de maatschappij de laatste trans-Atlantische oversteek van Rotterdam naar New York maakte. De schrijver van het beste verhaal wint een cruise voor twee personen met Holland America Line en maakt een negendaagse reis, de ‘Klassieke Overtocht’ Rotterdam – New York, die in juli 2011 eenmalig wordt uitgevoerd.

Centraal in het verhaal van de deelnemers staat de trans-Atlantische overtocht met Holland America Line. De maatschappij zoekt naar ontroerende, meeslepende en aangrijpende verhalen over en herinneringen aan de zeereis tussen Nederland (Rotterdam) en Amerika.

De schrijvers kunnen hun eigen verhaal vertellen, maar het mag ook de ervaring zijn van familieleden of vrienden die een onvergetelijke overtocht hebben gemaakt. Alle inzendingen worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit en emotionele waarde.  De wedstrijd is gestart en sluit op 15 maart 2011.

Meer informatie: http://www.hollandamerica.com/transatlanticwritingcontest

Leave a Reply